top of page

PERSONAL

TRAINING 

Persoonlijke trajecten gericht op jouw wensen

IF YOU FAIL TO PLAN, YOU PLAN TO FAIL

SHPT.jpg

Wil je gewicht verliezen, fitter worden of strakker in je vel zitten? Of wil je juist meer zelfvertrouwen en in je favoriete kleding naar buiten? Alle doelstelling zijn tot op zekere hoogte mogelijk. Het gaat er om of jij bereid bent ervoor te doen wat je moet doen en ervoor te laten wat je er voor moet laten. Dat kun je pas zeggen als je een concreet en persoonlijk plan hebt opgesteld, en ik help je hier graag mee! 

WAAROM PERSONAL TRAINING WERKT

Personal Training is in de basis niets meer dan 1 op 1 trainen met een trainer. Voor mij is het echter wel veel meer: het is een samenwerking waarin we resultaatgericht aan je doelen en wensen werken. Dit gaat veel verder dan alleen trainen, voor veel doelstellingen is vaak een verandering van je leefstijl en voedingspatroon vereist. Niet om er uit te zien als een bodybuilder of fitgirl, maar om lekker in je vel te zitten en je gezond en fit te voelen. Ik besteed dan ook veel tijd aan het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen buiten de trainingen om zodat jij altijd scherp bent en je doelen kunt behalen.

Veel van de mensen met wie ik heb gewerkt hebben zelfstandig niet hun gezondheidsdoelen bereikt die ze graag zouden willen bereiken. Een deel heeft het al eerder geprobeerd terwijl anderen gewoon niet wisten waar ze moesten beginnen. Uiteindelijk wil iedereen zich zelfverzekerd voelen en trots op zichzelf zijn zonder de frustratie van hard werken zonder resultaat.

VOOR IEDEREEN EEN UNIEK TRAJECT

Iedereen is anders, heeft een andere aanleg en een andere leefstijl. De beste resultaten behaal je met een aanpak die volledig op jou alleen is afgestemd. Op basis van een intakegesprek stellen we realistische doelen en jouw zwakke en sterke punten vast. Dit gaat verder dan alleen je fysiek, stress en slaap zijn namelijk ook zeer belangrijke factoren die je resultaat beïnvloeden. Naast het gesprek voeren we ook een assessment uit om te bepalen hoe je beweegt en hoe sterk je bent. Zo creëren we een goed uitgangspunt om mee te starten.

De trainingen zijn specifiek op jouw persoonlijke doelstelling en belastingsniveau gericht waardoor je elke training optimaal benut. Mijn voedingsadvies is specifiek op jouw optimale energiebalans gebaseerd en bestaat uit gangbare producten. Zo kun je een normaal patroon volgen en zul je geen honger ervaren.

KIES JOUW TRAJECT EN START DIRECT

| 30 DAGEN GO | 90 DAGEN FIT | 180 DAGEN CHANGE |

PT Programma - 30 dagen

30 DAGEN GO

Heb je gelezen of gehoord over personal training en ben je erg benieuwd of het iets voor jou is? Of misschien wil je eens ervaren hoe een gericht trainingsblok van een personal trainer er uit ziet en of jouw manier van trainen en jouw techniek goed op jouw doelstellingen aansluit?

Voor die situaties is het “30 dagen GO” traject perfect. Spreek een maand lang 1 of 2 x per week af en ervaar de meerwaarde van een personal trainer. Na afloop van dit traject zit je tevens nergens aan vast.

Wat ga je in 30 dagen bereiken?

- Ervaar in 1 maand wat Personal Training inhoud     

- Ervaar wat effectief en efficiënt trainen inhoud     

- Leer de fundamentele basistechnieken en oefeningen   

- Leer de basics van een gezond voedingspatroon    

Eénmalig introductiepakket:
1 x per week à €160,-
2 x per week à €300,-

90 DAGEN FIT

Heb je een gerichte doelstelling voor de korte termijn en wil je er alles aan doen om dat te halen? Of ben je al een aardige tijd aan het trainen maar krijg je het niet erg goed voor elkaar om het maximale uit jezelf te halen?

Het “90 dagen FIT” traject richt zich naast de effectief trainen ook meer op jouw leefstijl. Hoe stel je realistische doelen voor de korte en lange termijn en hoe breng je jezelf vervolgens zo ver dat je deze ook behaalt. Doelen stellen is namelijk niet het moeilijkste, ze consequent behalen wel.

Creëer een ideale mindset en breng jezelf in de best mogelijke uitgangspositie voor succes!

Wat ga je in 90 dagen bereiken?

- Sta versteld van wat je kunt bereiken met effectief trainen

- Leer effectief en efficiënt trainen en eigen keuzes maken

- Leer de fundamentele basistechnieken en oefeningen

- Leer hoe je effectief je voeding op je doelstelling afstemt

- Leer realistische doelen stellen én behalen met “goalsetting”

Kwartaalpakket:
1 x per week à €195,- per maand
2 x per week à €350,- per maand
*betaal in 1 keer en ontvang korting*

PT Programma - 90 dagen

180 DAGEN CHANGE

Voor iedereen die alles wil weten en een complete omslag wil maken in zijn of haar leefstijl is het “180 dagen CHANGE” traject. Leer stap voor stap hoe je plezier krijgt in bewegen, sporten vanzelfsprekend wordt en hoe je moeiteloos gezond en effectief kunt eten. Merk hoe geweldig het is om controle over je leven te hebben, de kennis hebt om zelf gezonde keuzes te maken en je niet te laten leiden door hypes.

Verander in 180 dagen en bereid je voor op een gezond, energiek en inspirerend leven!

Wat ga je in 180 dagen bereiken?

- Verander je leefstijl en ervaar het gevoel van controle hebben

- Leer een trainingsplan ontwerpen en je keuzes beredeneren

- Krijg inzicht in beweging, hoe spieren werken en je ze traint

- Onderhoud een gezond voedingspatroon zonder beperkingen

- Stel realistische doelen d.m.v. goalsetting én behaal deze

- Implementeer gezonde gewoontes permanent in je leefstijl

- Voel je sterk en fit, zelfverzekerder, in controle en wees een inspiratie voor anderen om je heen!

Half jaar pakket:
1 x per week à €180,- per maand
2 x per week à €340,- per maand
*betaal in 1 keer en ontvang korting*

PT Programma - 180 dagen
Meet My Clients

ONTMOET ENKELE VAN MIJN CLIËNTEN

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Wil je de voordelen van Personal Training maar train je liever met vrienden of vriendinnen? Dan is dit perfect voor jullie! Effectief trainen en lagere kosten per persoon. Geschikt voor 3-4 personen: gezellig maar altijd erg uitdagend! Je kunt aangeven dat je in een groep wilt instromen maar je kunt ook je eigen groep aandragen. De kosten zijn beduidend lager: Small Group Training is er namelijk al vanaf €15,- p.p.

Training in een Small Group is zeer geschikt als je na een 1 op 1 traject graag begeleiding en een extra stok achter de deur wilt behouden maar nog wel erg doelgericht wilt trainen. Het laat je tegelijk het plezier van trainen in groepsverband ervaren wat erg leuk is en stimuleert om te blijven sporten.

bottom of page