top of page

BOOTCAMP

MANTGUM

Outdoor. Uitdagend. Effectief.

SAMEN SPORTEN IS ALTIJD LEUKER.

SHPT.jpg

Het hele jaar door geef ik afwisselende bootcamps in Mantgum. Heb je moeite om jezelf elke keer weer te motiveren? Of zit voor jou het wedstrijdseizoen er op maar wil je fit blijven in de zomer? Bootcamp is voor jou dé stok achter de deur: je traint functioneel en gevarieerd en haalt meer uit je trainingen!

Veel mensen vinden de sportschool saai en uitdagend. Als dat ook voor jou geldt dan moet je zeker eens een bootcamp proberen! Fanatiek, afwisselend én gezellig outdoor sporten in een groep. Gebruik je lichaam of één van de vele attributen. Het is elke week anders maar altijd fun!

WAAROM BOOTCAMP ZO GOED VOOR JE IS

Bij bootcamp train je in de buitenlucht en gebruik je de omgeving en je lichaamsgewicht. Je traint zo onder andere je kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Naast de eventuele obstakels in de buitenlucht gebruik je ook vele verschillende attributen als kettlebells, battleropes, touwladders, powerbags en powerbands. Op deze manier laat ik je op diverse manieren trainen en blijven de trainingen verrassend, vernieuwend en uitdagend.

Bootcamp kent op deze manier vele positieve effecten op je zowel je lichaam maar ook je geest. Je traint door de verschillende attributen alle spiergroepen in je lichaam, ook de stabiliserende spieren in je romp. Daarnaast train je door afwisselende duur- en intervalactiviteiten alle elementen van het uithoudingsvermogen en werkt het trainen in de buitenlucht erg ontspannend.

Dit leidt er toe dat je per training tot wel 700 kcal kunt verbranden!

ERVAAR DE VOORDELEN VAN EEN GROEP

Een van de grootste voordelen van de bootcamp is het groepsverband. Voor veel mensen is het sociale, grappige en uitdagende aspect dat een leuke groep met zich meebrengt één van de factoren waardoor ze blijven komen. Het is gewoon erg leuk en voor velen veel leuker dan zelfstandig hardlopen of gaan fitnessen in de sportschool.

Mijn bootcamps zijn altijd voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk en voor beginners en gevorderden geschikt. Ik bied alle oefenvormen in verschillende gradaties op ieders niveau aan. Zo kan iedereen fanatiek en met plezier trainen!

TIJDEN & KOSTEN

De bootcamps vinden altijd in Mantgum plaats. Ik train het hele jaar door in de buitenlucht en zal bij hoge uitzondering uitwijken naar een indoor locatie. De trainingen zullen zowel op gras als op verharde ondergronden plaatsvinden maar ik let altijd op de veiligheid (gladheid bijv.).

Elke week, het hele jaar door!

De lessen vinden 3 x per week plaats, zowel op avonden als in de ochtend.

Om iedereen de mogelijkheid te blijven bieden verzorg ik de volgende trainingen:

 • Dinsdagavond tussen 19:00 - 20:00.

 • Donderdagavond tussen 19:30 - 20:30.

 • Zaterdagochtend van 09:00 - 10:00.

Deelname aan de bootcamps kan middels losse lessen of een rittenkaart:

 • Proefles: gratis

 • Losse les: €10,-

 • 5 rittenkaart 1 x p/w (7 weken geldig): €41,50

 • 10 rittenkaart 1 x p/w (13 weken geldig): €77,50

 • 10 rittenkaart 2 x p/w (6 weken geldig): €60,-

     Kijk jij uit naar deze veranderingen?

 • sterker en krachtiger voelen

 • minder spier- en gewrichtsklachten

 • energieker en lekkerder in je vel zitten

 • meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen

Geef Je Op Bootcamp
bottom of page