6 WEEKS FIT

OUTDOOR

Dit jaar starten er 2 groepen in mei 2021 in Mantgum

KICKSTART JE GEZONDE LEEFSTIJL

Heb je het gehad met de manier waarop je de afgelopen maanden hebt geleefd en ben je klaar voor verandering? Wil je gewicht verliezen, écht fitter worden of misschien een nieuw sportritme opdoen?

Doe dan mee met 6 Weeks Fit in Mantgum! Er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar!

6 weken klinkt als een te korte periode om echt veel te bereiken, maar het is daarentegen een ideale tijdsduur om een kickstart voor je nieuwe leefstijl te realiseren. In deze 6 weken leer je wat écht trainen is, leer je de basisregels van een effectief voedingspatroon én leer je op een nieuwe manier doelen te stellen. Dit is jouw basis voor de maanden na het programma, voor jouw nieuwe leefstijl!

TRAIN EFFECTIEF IN EEN KLEINE GROEP

Je traint 6 weken lang 3 x per week. 2 x per week onder begeleiding van mij en 1 x per week zelfstandig. Voor deze zelfstandige training kun je kosteloos aan één van de bootcamps in Mantgum meedoen.

De trainingen onder mijn begeleiding duren ongeveer 60 minuten waarbij o.a. gebruik gemaakt wordt van kettlebells, powerbags en battleropes. Je ervaart dat HIIT & krachttraining zeker niet saai hoeft te zijn.

De groep zal maximaal uit 8 personen bestaan wat veel persoonlijke aandacht biedt waardoor je technisch veel coaching krijgt en elke keer gepusht wordt het maximale uit jezelf te halen.

METEN, GOALSETTING & VOEDING

Het 6 Weeks Fit-programma is gebaseerd op wat jij wilt bereiken. Je zult jouw persoonlijke doelen niet resulaatgericht maar trajectgericht leren stellen. Daarnaast zullen er 3 meetmomenten zijn waarin gezondheidswaarden als bloeddruk, gewicht, vetpercentage en buikomvang worden gemeten. 

Jouw voedingsadvies zal elke keer weer op deze metingen gebaseerd en aangepast worden. Je zult je voedingspatroon bijhouden zodat het continu geëvalueerd kan worden en jij jezelf scherp houdt.

TIJDEN & KOSTEN

De trainingen vinden altijd in Mantgum plaats, de exacte locatie wordt altijd tijdig aangegeven. Om er voor te zorgen dat je het maximale resultaat uit het programma haalt zorg je er voor dat je alle trainingen aanwezig bent. Er starten dit voorjaar 2 groepen op de volgende tijden:

Groep 1: 3 mei t/m 13 juni

- elke maandag van 18:30 - 19:30 uur

- elke woensdag van 18:30 - 19:30 uur

Groep 2: 17 mei t/m 27 juni

- elke maandag van 20:00 - 21:00 uur

- elke woensdag van 20:00 - 21:00 uur

 

De kosten voor het volledige 6 Weeks Fit programma bedragen € 185,-

Dit bedrag dient bij aanvang van het programma voldaan te worden.

 
 

      Ben jij klaar voor deze veranderingen?

  • gewicht en vetmassa verliezen

  • energieker en lekkerder in je vel zitten

  • zelfverzekerder betere voedingskeuzes maken

  • meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen

Deze mensen gingen je voor:

“Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Soms was het lastig maar door Sander en de groep ben ik altijd gemotiveerd gebleven. Ik ben blij met alle kilo's die ik ben afgevallen en ik voel me een stuk fitter!” 

—  T. Baarda

© 2021 By Sander Hageman Personal Training