top of page

ASPIRE TO INSPIRE

Mijn ambitie om mensen te helpen komt voort uit een jeugd vol sport en een streven om anderen het beste uit henzelf te helpen halen.

Aspire to inspire. Every day.

Ik ben opgegroeid met sport waardoor het voor mij altijd een logische keuze is geweest om in de sportwereld werkzaam te zijn. Na het afronden van de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool te Groningen heb ik in diverse sport- en gezondheidscentra mensen geholpen met het verbeteren van hun gezondheid. Al snel merkte ik dat ik men in deze setting niet zo kon helpen zoals ik dat voor ogen had. Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen visie besloot te volgen en in 2012 mijn eigen bedrijf in Personal Training oprichtte.

Sindsdien begeleid ik mensen bij hun doelstellingen en streef ik ernaar om de doelen van mijn cliënten optimaal te realiseren waarbij de focus ligt op duurzaam resultaat. Mijn opleiding als beweeg- en leefstijladviseur geeft me de kennis waarmee ik mensen effectief kan begeleiden.

Ik werk op basis van wetenschappelijk onderzoek, pas nieuwe inzichten toe en verleg grenzen. Zo blijf ik innovatief en mijn methode altijd effectief.

"Doe wat goed voor je is,

niet wat het gemakkelijkst is."

bottom of page