top of page
Meisje in kleding lopen

NIEUW SEIZOEN?

NIEUWE KLEDING!

Hip de winter in met unieke SHPT sportkleding

VOEL JE BETER. TRAIN BETER.

SHPT.jpg

De wintertijd is weer ingegaan en de dagen zijn direct al heel wat minder lang licht. Tegelijkertijd wordt het nu merkbaar frisser buiten en is de kans groter dat je niet helemaal droog thuiskomt. Dit kan een hele rits aan excuses zijn om juist even te stoppen met bootcamp maar daar word je natuurlijk ook niet beter van.

Ik kies er dan ook gewoon voor om me te kleden op de omstandigheden en daar zijn genoeg mogelijkheden voor. Je zult je in deze periode moeten kleden op een functionele, isolerende en beschermende manier. Uiteraard kijk je per dag naar de situatie, niet alles hoeft elke keer nodig te zijn om aan te trekken. Maar als je het voor elkaar hebt, heb je ook geen excuses :-)

IMG_2538.jpg

Het nut van laagjes

Het is het verstandigst om meerdere lagen kleding te dragen en niet één dik of dun kledingstuk. Op deze manier heb je de mogelijkheid om net één laag uit te trekken als het je toch te warm wordt.

  1. De onderste laag moet functioneel zijn:
    Tijdens het sporten zul je warmte produceren en dus gaan zweten. Deze functionele onderlaag dient ervoor om dit vocht effectief op te nemen en af te voeren. Het is van belang dat deze kleding goed op het lichaam aansluit en niet van katoen is. Katoen heeft niet de fijne structuur en houdt het vocht juist vast. Zorg er dus voor dat deze onderste laag uit nylon, lycra of polyester bestaat.

  2. De tussenlaag moet isolerend werken:
    De tussenlaag dient de lichaamswarmte te bewaren zodat afkoeling wordt voorkomen. Daarnaast heeft het ook de functie om het vocht uit de onderste laag verder af te voeren zodat het nog meer kan verdampen.

  3. De buitenste laag beschermt je tegen weer en wind:
    De buitenste laag kleding is minstens zo belangrijk als de andere twee lagen. Deze moet je beschermen tegen koude wind en tegen regen. Hierdoor moet deze zowel wind- als waterdicht zijn maar óók ademen. Onderschat in deze periode de wind ook zeker niet, de zogenaamde “windchill” factor kan zo maar een verschil van 10 graden creëren wat het lichaam enorm snel kan doen afkoelen.

Sunset Run
SHPT Dameskleding.png
IMG_2592.jpg

Voor dames:

1. Warme longsleeve: €10,-

Dit shirt met lange mouwen beschermt je tijdens het sporten tegen de kou. Het is warm en ademend en je kunt je temperatuur regelen dankzij de rits aan de hals.

2. Loopjasje: €15,-

Dit jasje is zeer geschikt voor dames die willen sporten bij fris of zacht weer.

Dit is een licht en ademend loopjasje. De rekbare stof geeft je een zeer grote bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

Voorbeeldkleding aanwezig bij de lessen!

*Alles onder voorbehoud van levering*

CREËER DE VOORWAARDEN

OM ALTIJD TE KUNNEN SPORTEN

IMG_20181103_090423.jpg

Voor heren:

1. Warme longsleeve: €10,-

Dit shirt met lange mouwen beschermt je tijdens het sporten tegen de kou. Het is heerlijk warm en ademend en je kunt het desgewenst ook zonder ondershirt dragen.

2. Hoodie: €20,-

Deze hoodie met kap is ideaal voor het sporten bij fris weer in het tussen- en naseizoen. Het is ademend en zacht en ook deze kun je op je blote huid dragen of gewoon over een T-shirt. 

Voorbeeldkleding aanwezig bij de lessen!

*Alles onder voorbehoud van levering*

SHPT Herenkleding.png
Laptop en telefoon
Bootcamp Mantgum.jpeg

Bestellen

Bestel via Whatsapp

Geef je bestelling door via een persoonlijk  whatsapp bericht. Vermeld welke kleding je wilt bestellen en in welke maat. Heb jij nog geen SHPT sport t-shirt maar wil je dat wel graag? Geef ook dat dan aan mij door inclusief je maat.

Geef je bestelling vóór 1 november door!

De kosten van de bedrukking is voor mijn rekening.

bottom of page