top of page

MEET WIEKE

11 kilo minder, een berg zelfvertrouwen meer!

SHPT.jpg

Maak kennis met Wieke(35)

Wieke nam 3 maanden geleden contact met mij op nadat ze eindelijk de stap heeft durven zetten om met behulp van sport haar gewicht onder controle te krijgen. Ze liep er tegenaan dat ze zelf niet wist wat voor haar de meeste effectieve manier zou zijn. Ze had al wat opgezocht op het internet maar kwam veel verschillende adviezen tegen. Ze werkt in de zorg wat betekent dat ze een erg fysieke baan heeft die haar rug, armen en schouders veel belast.

Wieke gaf direct duidelijk aan wat ze wilde bereiken en had ook een ambitieus doel. Ze wilde iets meer als 10 kilo verliezen en had daar ongeveer 3 maanden voor uitgetrokken. Wel wilde ze normaal kunnen blijven eten, thuis niet apart hoeven koken en met vriendinnen op stap kunnen gaan. Nadat we haar leefstijl en werkpatroon in beeld hadden bleek dat ze dat eigenlijk al best wel goed voor elkaar had. Het was meer een kwestie van correct trainen en de mindset creëren om haar zwakke momenten de baas te blijven.

"De trainingen vond ik erg pittig maar als ik terugkijk ben ik erg blij dat ik deze stap heb gezet."

Hoe ze haar doel heeft behaald

Ik heb haar advies over verschillende gerechten en producten gegeven waarbij haar huidige leefstijl weinig hoefde te worden aangepast en haar man gewoon mee kon eten. Daarbij moest ze meer water drinken en gaf ik haar tips om de dagen waarop ze wilde uitgaan effectief in te delen. De trainingen waren gericht op het creëren van meer zelfvertrouwen: zo heeft ze de basics van het boksen geleerd en dat ze dieper kon gaan dan ze dacht. Daarbij heb ik de krachttraining gericht op die delen van het lichaam die in haar werk het meest belast worden.

Na 3 maanden trainen en bewuster leven heeft ze haar ambitieuze doelstelling dan ook gehaald! Wieke is in die 12 weken ruim 11 kilo afgevallen, sport structureel (RPM blijkt helemaal haar ding) en voelt zich veel sterker en meer in balans. Ze heeft zichzelf erg verbaasd en is een inspiratie voor iedereen om haar heen!

Muscle Icon.png

Fysiek en mentaal

sterker en meer

in balans

Scale Icon.png

In 12 weken
ruim 11 kilo

afgevallen

De buikomvang

met ruim 10 cm

afgenomen

Health Icon.png

Wat Wieke van haar traject vond

“Vol goede moed ben ik begonnen met Personal Training van Sander. Ik vond het erg fijn om de begeleiding te krijgen zodat ik alles uit elke training kan halen. De aanmoedigingen en steun van Sander helpen mij hierbij enorm! De trainingen vond ik erg pittig maar als ik terugkijk ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Ik voel me zowel lichamelijk als geestelijk veel energieker en veel meer in balans!”

Wieke, Verzorgende

Wieke.jpg

Wil jij dit nou ook?

      Ben jij klaar voor deze veranderingen?

  • gewicht en vetmassa verliezen

  • energieker en lekkerder in je vel zitten

  • zelfverzekerder betere voedingskeuzes maken

  • meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen

bottom of page