top of page

MEET LINDA

Lees hoe zij 30 kilo gewicht verliezen heeft ervaren!

SHPT.jpg

Maak kennis met Linda (40)

Linda kwam 6 maanden geleden bij mij met de vraag of ik haar wilde helpen met gewicht verliezen.

Ze voelde zich niet meer gelukkig in haar lichaam en merkte dat haar gewicht haar niet hielp in haar werk. Vanwege haar werk als eigenaresse van een horecazaak staat Linda hele dagen op haar benen waardoor ze aan het einde van de dag op was. Ze was simpelweg behoorlijk te zwaar en wilde voor de zomer wat gewicht kwijt maar zich ook vooral sterker en fitter voelen. Een situatie die velen zullen herkennen.

In de eerste afspraak hebben we uitgebreid in kaart gebracht hoe haar leven eruitziet, wat haar dagelijkse ritme is en hoe dit invloed heeft op haar lichaam. Ze gaf aan al eerder met “shakes” gewerkt te hebben maar dat ze daarna snel weer in gewicht aankwam. Uiteindelijk woog ze op dit moment zelfs zwaarder dan vóór haar shakeprogramma. Uiteindelijk hebben we in kaart gebracht wat de knelpunten in haar huidige leefstijl waren maar óók waar de mogelijkheden liggen en hoe we die zouden kunnen uitbouwen.

"Doorzetten was voor mij altijd het allermoeilijkste...

Maar dit keer niet"

Hoe ze het roer omgooide

Na de intake hebben we een plan opgesteld met doelen op het gebied van beweging, voeding en leefstijl.
Ik wilde Linda laten ervaren dat ze tot meer in staat is dan ze zelf dacht, ze moest in mogelijkheden gaan denken. Haar voedingspatroon werd stukje bij beetje aangepast en we hebben meer beweging aan haar wekelijkse routine toegevoegd. Dit bleek even wennen maar ging na enkele aanpassingen al erg goed. Ze vond het gemakkelijker op te brengen dan ze voorheen dacht en het gaf haar veel energie en zelfvertrouwen in het dagelijks leven.

Inmiddels zijn we 6 maanden en heel wat trainingen verder en is ze haar doelen zelfs voorbijgeschoten! Linda sport structureel 3 x per week, maakt gemakkelijker de juiste voedingskeuzes, voelt zich sterker en energieker en is al ruim 30 kilo afgevallen. Ze is enorm trots op haarzelf en dat straalt ze ook écht uit!

Muscle Icon.png

Van weinig beweging

naar 3 x per week
sporten

Scale Icon.png

In 6 maanden
ruim 30 kilo

afgevallen

De buikomvang

met ruim 35 cm

afgenomen

Health Icon.png

Hoe Linda mijn aanpak heeft ervaren

Sander was niet mijn stok maar eerder mijn boomstam achter de deur. Doorzetten vind ik het allermoeilijkste maar Sander heeft een bepaalde discipline en motiverend karakter waar je geen nee tegen kunt zeggen, wel op een leuke manier. Ik kon hem soms wel schieten en had soms het idee dat ik het voor hem deed in plaats van mezelf maar ook dat wist Sander om te draaien naar mijn eigen wilskracht en motivatie. Na een paar weken zag ik al resultaat, niet veel misschien maar ik raakte wel meer overtuigd van mijn eigen kunnen. Daarna ging alles veel sneller.

 

Zoals Sander schrijft wilde ik voor de zomerperiode een bepaald resultaat. Ik heb een seizoensgebonden horecabedrijf waar het in de zomer keihard werken is en wat veel energie kost. Doordat ik lekkerder in mijn vel zit heb ik een erg leuke zomer gehad met veel meer energie, motivatie en wilskracht voor andere dingen: een win-win situatie dus!

 

Ik wil Sander enorm bedanken voor zijn, soms irritante maar overtuigende en geduldige aanpak.
Wat mij betreft zijn we zijn nog lang niet klaar!

Linda, Eigenaresse Horecabedrijf

Linda N..jpg

Wil jij dit nou ook?

      Ben jij klaar voor deze veranderingen?

  • gewicht en vetmassa verliezen

  • energieker en lekkerder in je vel zitten

  • zelfverzekerder betere voedingskeuzes maken

  • meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen

bottom of page