top of page
VYTAL Webslider 1.jpg

LEEFSTIJLCOACHING

MET VYTAL

GEWICHT VERLIEZEN ZONDER CALORIEËN TELLEN

BLIJF ACTIEF. EET BEWUST. DENK VOORUIT.

SHPT.jpg

De decembermaand staat alweer voor de deur en daarmee veel gezelligheid. Omdat ik weet hoeveel mensen moeite hebben om in deze periode op gewicht te blijven start ik met een nieuw online coaching programma van 8 weken. Dit programma is gericht op voeding- en leefstijl coaching en kan je helpen om tot 6 kilo te verliezen. Waarom zou je wachten tot 1 januari? Meld je dus direct aan!

WAAROM WACHTEN OP 1 JAN. GEEN ZIN HEEFT

Bijna iedereen stelt een bepaald moment in de tijd (nieuwe dag/week/maand/jaar) als het startpunt voor nieuw gedrag. Daarmee maken we een onderscheid tussen onze huidige “ik” en onze toekomstige "nieuwe ik"  waarvan we verwachten dat die ineens het nieuwe gewenste gedrag perfect kan vertonen.

Dit is het “frisse start” effect waar veel mensen op vertrouwen om een hernieuwd enthousiasme te creëren. Dit kan effectief zijn om een nieuwe start te maken maar blijkt vaak niet voldoende om gedrag succesvol te veranderen of doelen te behalen. Het leidt er zelfs vaak toe dat je in de laatste weken voor de gestelde datum onbewust minder actief wordt en jezelf "meer laat gaan". Dit komt omdat je het gewenste gedrag juist associeert met je "nieuwe ik” vanaf de gestelde datum.

Geen enkel moment is het juiste moment, er is namelijk altijd wel wat. Begin dus gewoon, leer een aantal lange termijn strategieën en focus je op de zaken waar je wél invloed op hebt. Dan zul je ervaren dat je ook in een lastige periode zelf in de hand hebt wat er met je lichaam gebeurt.

WAT HET NEW YEAR FIT TRAJECT INHOUDT

Het New Year Fit programma is een online coachingsprogramma van 8 weken gericht op een gezonde leefstijl en voedingspatroon in de lastige decembermaand. Het is voor volwassenen die eens niet zwaarder willen worden maar juist een voorschot willen nemen op het nieuwe jaar. Leren hoe ze op een normale manier kunnen genieten, actief kunnen blijven en niet willen vervallen in goede voornemens.

 

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een uitgebreide online intake gevolgd door wekelijks ingeplande online contactmomenten

  • Een persoonlijk voedingsadvies gericht op jouw eigen realistische doelstelling

  • Toegang tot een voedingsapp waarin jij jouw plan volgt en ik alles in de gaten houd

  • Elke week een nieuw informatief item over belangrijke voeding- en leefstijlaspecten

  • Een persoonlijk beweeg-/trainingsplan gebaseerd op jouw mogelijkheden (thuis of sportschool)

Uiteraard ben je zelf verantwoordelijk voor het volgen en uitvoeren van het advies. Het advies is gericht op jouw persoonlijke situatie en ik zal je steunen om het te blijven uitvoeren. We plannen een wekelijks online contactmoment in (max 15 min.) waarin we doorlopen hoe de week is gegaan en hoe we eventuele moeilijkheden kunnen verhelpen of voorkomen. Ik beschouw het als iets dat we samen doen, niet als iets dat ik bij jou parkeer en waarmee ik je vervolgens aan je lot overlaat. Ik kijk ernaar uit om je te helpen,

je staat er dus niet alleen voor!

TRAJECT & KOSTEN

Het traject loopt voor een periode van 8 weken; het start 6 weken voor het einde van het jaar en loopt twee weken door in het nieuwe jaar. Op deze manier loopt de coaching door alle lastige perioden en

maak je gelijk een voortvarend begin aan een nieuw, gezond en succesvol jaar!

De startdatum in 2023 is 20 november!

De eerste intake plannen we persoonlijk z.s.m. in.

De kosten voor het volledige New Year Fit programma bedragen € 175,-.

     Kijk jij uit naar deze veranderingen?

  • sterker en krachtiger voelen

  • meer inzicht in gezonde voeding

  • energieker en lekkerder in je vel zitten

  • meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen

bottom of page