top of page
Fitness

 POP-UP

FITNESS

Specifieke onderwerpen. Veel uitleg. Losse lessen. 

Image by Austin Wilcox
Image by Austin Wilcox

Specifieke onderwerpen

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te bewegen. Voor je gezondheid, fitheid, spierkracht of omdat je iets wilt bereiken. Sporten kan op verschillende manieren en ik wil mensen bekender maken met wat er allemaal mogelijk is. Een Pop-Up format is hiervoor ideaal! Elke les is gericht op een specifiek aspect van jouw lichaam en is opgezet om jou hier veel over te leren. Bekijk per keer of het je leuk en interessant lijkt en ervaar dat je meer kunt dan je denkt! 

Power

Spierkracht is één van de belangrijkste aspecten van ons lichaam. Tegelijkertijd is het één van de dingen die in de huidige maatschappij het minst van ons gevraagd wordt. We zitten veel te veel, fysiek zware activiteiten worden geautomatiseerd en we hebben overal hulpmiddelen voor. Wil je echter vitaal, energiek en zelfredzaam ouder worden, begin dan nu met krachttraining! Je leert hoe je je spierkracht kunt vergroten, hoe je veilig traint en welke technieken hiervoor essentieel zijn. Tijd om sterker te worden dus!

Kettlebells optillen
Kickboksen
Kickboksen

Metabolic Conditioning

Fit zijn hangt van vele zaken af. Een goed uithoudingsvermogen, voldoende spierkracht en een goede lenigheid, balans en coördinatie. Dit zijn zaken die je op veel verschillende manieren kunt trainen en waar je vaak verrassend weinig voor nodig hebt. Leer dit op verschillende manieren trainen en welke methodes het meest effectief zijn.  Ervaar hoe leuk een gerichte 'METCON' workout kan zijn!

Core & Stability

Hoe vaak heb jij al last van rugklachten, een verminderde balans of coördinatieproblemen gehad? Deze zaken spelen bij mensen van alle leeftijden en ontstaan soms spontaan of naar aanleiding van een val of ander incident. Dit heb je niet in de hand, hoe je ermee omgaat wel. Leer waar je core uit opgebouwd is, hoe je dit effectief traint en hoe dit invloed heeft op je houdingsapparaat. Een sterke en stabiele core is de basis om problemen te voorkomen of verminderen. Relevant voor iedereen!

planken
Kickboksen
Image by Gabin Vallet

Wat

Deze lessen zijn erop gericht om tijdens de training uitgebreid uitleg te geven over het onderwerp, de methodes en hoe je effectief met attributen kunt trainen. Het is dus meer dan gewoon een workout!

Wanneer

Dit Pop-Up format betekent dat ik de lessen niet op een vast moment en niet structureel elke week zal aanbieden. Ik zal elke les altijd op tijd op deze website, mijn Instagram en op mijn boekingspagina aankondigen.

Voor wie

Deze lessen zijn voor iedereen die het interessant of uitdagend vind om iets te leren, iets nieuws te proberen of gericht te trainen. Elke les is voor max. 8 deelnemers om persoonlijke aandacht en coaching te garanderen.

Kosten en boeken

Elke les kost 15,- en is los te boeken via mijn boekingspagina in het Trainin systeem. Hiervoor kun je altijd snel een account aanmaken.

bottom of page