top of page
Vrouw Die Benen

ALTERNATIEVE

LOCKDOWN

BOOTCAMP

Omdat bewegen ook essentieel is!

OUTDOOR BEWEGING VOOR IEDEREEN

SHPT.jpg

Wederom hebben we te maken met een lockdown wegens de Covid-19 pandemie. Vervelend voor iedereen natuurlijk, des te meer omdat je nu tijdelijk 'savonds niet meer georganiseerd kunt sporten.

Omdat ik vind dat sporten essentieel is start ik opnieuw een Alternatieve Lockdown Bootcamp ontworpen voor iedereen die wil bewegen. Hardlopen, joggen of wandelen wordt gecombineerd met afwisselende en uitdagende oefeningen voor beginners en gevorderden. 

Omdat iedereen in deze tijd moeten kunnen bewegen organiseer ik dit voor iedereen die geïnteresseerd is. Een parcours dwars door Mantgum, met veel verschillende uitdagende oefeningen verspreid over de afstand. Elke keer een andere route, geschikt voor jong en oud, ouders met hun kinderen en óók als je nog niet eerder aan zoiets hebt meegedaan! Stap in waar je maar wilt op de route.
Beweging is belangrijker dan ooit,
dus daag elkaar uit en kom in actie!

Geen routes meer maar gewoon normale lessen!

WIE. WAT. WAAR. WANNEER. HOE.

WIE?

Iedereen die wil kan gewoon meedoen aan de route. Binnen de aangegeven tijd kun je overal starten en eindigen. Ik kan en zal niet iedereen controleren die meedoet maar waardeer ten zeerste als voor deelname een credit afgenomen wordt via mijn boekingssysteem. Ik vraag €4,50 per deelname maar kinderen onder 16 jaar zijn gratis!

Credits kopen kan via mijn boekingssysteem. Maak daar snel een account aan, koop je credit via Ideal en boek je les via de agenda. Super snel geregeld en ik ben je erg dankbaar!

 

Deelname is uiteraard wel op eigen risico!

WAT?

Een uitdagend en afwisselend parcours dwars door heel Mantgum heen.
Je bepaalt zelf of je gaat hardlopen, joggen of dat je het hele parcours wandelt.
Verspreid over de hele route vind je verschillende uitdagende en afwisselend oefeningen voor je spierkracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

WAAR?

Het parcours zal altijd dwars door Mantgum lopen zodat het veilig en verlicht is.

WANNEER?

Elke dinsdagavond tussen 19:00 en 20:30 en elke zaterdagochtend tussen 09:00 en 10:30 uur.

De oefeningen en opdrachten worden op tijd aangehangen maar ook telkens weer verwijderd nadat het afgelopen is. Zo houden we alles netjes.

HOE?

Ik geef de route altijd op tijd aan via mijn Instagram. Daarnaast heb ik een Bootcamp Mantgum groepsapp waarin ik het ook deel, inclusief extra tips/aandachtspunten.

De route zal elke keer anders zijn zodat het leuk en afwisselend bijft.

Je kunt instappen waar op de route je maar wilt en het maakt niet uit welke kant je op loopt. Zo kom je ook nog eens allemaal anderen tegen, altijd leuk en gezellig. Maar let op: houd wel onderling afstand!

De opdrachten zullen aan lantaarnpalen bevestigd zijn met een lampje en zullen duidelijk herkenbare oefeningen weergeven.

FOCUS ON WHAT YOU CAN CONTROL

Besteed geen aandacht aan zaken waar je geen invloed op hebt.
Besteed liever aandacht aan die dingen die je zelf in de hand hebt.
Focus je in deze tijden niet op perfecte trainingen afwerken maar juist op consistent blijven bewegen. Daar zit je winst!

     Ben je er klaar mee en wil je

  • je sterker en krachtiger voelen?

  • minder spier- en gewrichtsklachten?

  • energieker en lekkerder in je vel zitten?

  • meer zelfvertrouwen en geloof in eigen kunnen?

bottom of page