DIENSTEN

Stop met beperkende diëten en tijdelijke resultaten.

BEWEZEN TECHNIEKEN

Geen dure supplementen, geen hypes en trainingsmythes. Werken volgens bewezen effectieve methoden, zo blijf jij gemotiveerd en behaal je echte resultaten.

GERICHT OP JOU

Weet je niet wat voor jouw lichaam de beste training en de juiste voeding is? Ik combineer de juiste activiteiten en bereken jouw optimale energiebalans zodat je vanaf het begin resultaat ziet.

GOED VOL TE HOUDEN

Raak niet weer teleurgesteld. Bij de meeste sportscholen ben je op jezelf aangewezen en de meeste diëten werken niet omdat het te saai of extreem is om vol te houden.

Vergeet de diëten, negeer de hypes en raak niet verdwaald in alle tegenstrijdige informatie.

PERSONAL TRAINING

Wil je gewicht verliezen, fitter worden of strakker in je vel zitten? Of wil je juist meer zelfvertrouwen en in je favoriete kleding naar buiten? Ik help je hier graag mee!

 

De beste resultaten behaal je met een training die volledig op jou alleen is afgestemd. Op basis van een complete intake stellen we jouw doelen en je sterke en zwakke punten vast. Dit gaat verder dan alleen je fysiek, stress en slaap zijn namelijk ook zeer belangrijk. Naast het gesprek voeren we ook een assessment uit om te bepalen hoe je beweegt en hoe sterk je bent. Zo creëren we een uitgangspunt om mee te starten.

Losse lessen of een effectief programma op maat?

Losse lessen bieden je flexibiliteit voor effectieve trainingen. Mijn programma's bieden een totaalpakket waarin je gericht werkt aan de verandering die jij nodig hebt. Welke past bij jou?

30 Dagen Go  |  90 Dagen Fit   180 Dagen Change

Locaties:

Trainen kan bij je thuis of bij je in de buurt, hiervoor heb ik een uitgebreide selectie van trainingsmaterialen van hoge kwaliteit. Mochten de faciliteiten van een sportcentrum jouw voorkeur hebben of beter bij jouw trainingsplan passen dan kunnen wij altijd in Leeuwarden of Sneek terecht.

SMALL GROUP PERSONAL TRAINING

Wil je de voordelen van Personal Training maar train je liever met vrienden of vriendinnen? Dan is dit perfect voor jullie! Effectief trainen en lagere kosten per persoon. Geschikt voor 3-4 personen: gezellig maar altijd erg uitdagend!

Training in een Small Group is zeer geschikt als je na een 1 op 1 traject graag begeleiding en een extra stok achter de deur wilt behouden maar nog wel erg doelgericht wilt trainen. Het laat je tegelijk het plezier van trainen in groepsverband ervaren wat erg leuk is en stimuleert om te blijven sporten.

Je kunt aangeven dat je in een groep wilt instromen maar je kunt ook je eigen groep aandragen. De kosten zijn beduidend lager: Small Group Training is er namelijk al vanaf €15,- p.p.

Check hier in het kort de voordelen van Small Group Training:

  • Motivatie en coaching door een Personal Trainer

  • Ideaal als vervolg op een 1 op 1 traject

  • Effectieve combinatie van kracht en conditie training

  • Ervaar het plezier van gezamenlijk sporten

  • Betaalbaar doordat je de kosten deelt met anderen

BOOTCAMP MANTGUM

Vind je de sportschool niets? Dan moet je zeker eens een bootcamp proberen! Fanatiek, afwisselend én gezellig outdoor sporten in een groep. Gebruik je lichaam of één van de vele attributen. Het is elke week anders maar altijd fun!

Bij bootcamp train je in de buitenlucht en gebruik je de omgeving en je lichaamsgewicht. Je traint zo onder andere je kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Naast de eventuele obstakels in de buitenlucht gebruik je ook vele verschillende attributen als kettlebells, battleropes, touwladders, powerbags en powerbands. Op deze manier laat ik je op diverse manieren trainen en blijven de trainingen verrassend, vernieuwend en uitdagend.

Een van de grootste voordelen van de bootcamp is het groepsverband. Voor veel mensen is het sociale, grappige en uitdagende aspect dat een leuke groep met zich meebrengt één van de factoren waardoor ze blijven komen. Het is gewoon erg leuk en voor velen veel leuker dan zelfstandig hardlopen of gaan fitnessen in de sportschool.

Mijn bootcamps zijn altijd voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk en voor beginners en gevorderden geschikt. Ik bied alle oefenvormen in verschillende gradaties op ieders niveau aan. Zo kan iedereen fanatiek en met plezier trainen!

Are you ready?

© 2019 By Sander Hageman Personal Training